Palvelutuotteet

VoiceFit -puhetyöläisten äänenkäytön valmennus

”Väsyykö ja käheytyykö äänesi työpäivän aikana? Onko kurkussasi kiristävä tunne ja joudutko selvittelemään kurkkuasi pitkin päivää? Haluatko ääneesi voimaa ja kantokykyä?” Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi on palveluni juuri sinua varten.

VoiceFit -valmennus on äänenkäytön huoltamista, joka on suunniteltu puhetyöläisten tarpeisiin. Valmennuksessa opetellaan terveen äänenkäytön ja ilmaisullisen puheäänen hallintaa ja tekniikkaa, sekä äänen huoltoa. Räätälöin tunnit juuri sinun tarpeet ja ongelmat huomioiden käyttämällä työvälineinä erilaisia hengitys-, rentoutus-, ääni- ja artikulaatioharjoitteita.

Tavoitteena on luoda kestävä, vapaa ja ilmaisukykyinen ääni, joka sekä kestää että palautuu työn rasituksesta. Jatkossa pystyt näitä oppeja hyödyntäen pitämään huolta oman äänesi terveydestä.

Hinta: 3 x 60 min + erillinen alkukartoitus 15-20 min (veloituksetta)
yht. 249 €
(sis. alv 24%)

Lisätunnit: 75 €/kpl

Ota yhteyttä!

 

VoiceFit -laulutunnit

VoiceFit -laulutunteja on tarjolla sekä aloittelijoille että kokeneemmille laulunharrastajille ja musiikin tyylilaji on vapaa. Jokaisella on oma, ainutlaatuinen ja uniikki ääni, joka oikeanlaisen hengitystekniikan ja vartalon tuen myötä saadaan soimaan vapaana, kantokykyisenä ja ilmaisuvoimaisena.

Lähde kanssani mukaan löytöretkelle ja anna äänesi loistaa!

Hinta: 5 x 45 min
285 €
(sis. alv 24%)

10 x 45 min
530 €
(sis. alv 24%)

Laulutuntipaketteihin uusille asiakkaille veloitukseton alkukartoitus 15-20 min (etäyhteydellä tai sopimuksen mukaan)

Ota yhteyttä!

 

VoiceFit -hyvinvointivalmennus

”Haluatko lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi? Haaveiletko paremmasta jaksamisesta arjessa?"
– Älä anna ruuhkavuosien, työstressin tai väsymyksen olla esteenä hyvinvoinnillesi, vaan ota askel kohti uutta olotilaa.

Hyvinvointivalmennuksen tapaamiskerrat voivat koostua ravintovalmennuksesta, liikuntaneuvonnasta tai henkisen hyvinvoinnin työkalujen lisäämisestä. Löydämme yhdessä juuri sinulle sopivimmat liikuntamuodot ja laitamme ravitsemusasiat kuntoon. Näillä tuet kokonaisvaltaista hyvää oloa ja jaksamistasi. Valmennus räätälöidään täysin sinun tarpeidesi ja toiveittesi mukaan. Valmennuksen kesto, muoto ja aikataulu sovitaan alkukartoituksessa.

Lähdetään yhdessä pienin askelin kohti energisempää arkea!

Hinta:
3 x 60 min
185 €
(sis. alv 24%)

5 x 60 min
295 €
(sis. alv 24%)

Hyvinvointivalmennuspaketteihin uusille asiakkaille veloitukseton alkukartoitus 15-20 min (etäyhteydellä tai sopimuksen mukaan)

Ota yhteyttä!